Rebutan Lanang - Dian Anic

6,820,085

Lirik lagu Rebutan Lanang

Senajan demene segunung semeru
Kula bli sanggup yen arep diwayu
Bagen mundur gagal kawine
Daripada lara Oo....

Yen demen kula pegaten rabine
Yen demen rabine putusen kulane

Reff

Senajan disandangi
Emas kebek sebadan
Wong diwayu.. Oo...
Lara pikiran...

Bagen urip pas-pasan
Turune ning kontrakan
Asal seneng.. Oo..
Aja rebutan lanang..

Sayange, emane, pengene dewekan bae

Senajan demene segunung semeru
Kula bli sanggup yen arep diwayu
Bagen mundur gagal kawine
Daripada lara Oo....

Yen demen kula pegaten rabine
Yen demen rabine putusen kulane

Reff

Senajan disandangi
Emas kebek sebadan
Wong diwayu.. Oo...
Lara pikiran...

Bagen urip pas-pasan
Turune ning kontrakan
Asal seneng.. Oo..
Aja rebutan lanang..

Sayange, emane, pengene dewekan bae..

Senajan demene segunung semeru
Kula bli sanggup yen arep diwayu
Bagen mundur gagal kawine
Daripada lara Oo....

Yen demen kula pegaten rabine
Yen demen rabine putusen kulane..

Download Lagu Mp3 2018 free download Rebutan Lanang mp4
Lihat Lebih